Notícia del Butlletí Gener 2019

Promoció MICE a França

La Costa Brava i el Pirineu de Girona es presenten com a destinació turística de negocis, esdeveniments i convencions a Toulouse davant de les empreses més competitives del mercat.

El 31 de gener, el Costa Brava Convention Bureau va participar com a destinació convidada en la festa anual de l’agència organitzadora d’esdeveniments SOP Events, una de les més importants de França, que durant el 2018 va organitzar més de 2.000 esdeveniments.

Durant l’acte, el Costa Brava Girona Convention Bureau va fer una presentació de l’oferta de reunions i esdeveniments de la demarcació de Girona davant de més de 300 directius, travel managers, organitzadors d’esdeveniments i secretaris de direcció de comptes importants de l’empresa SOP Events, com Airbus, Air France, Total, Mercedes, Orange i AXA, entre altres. Aquesta presentació va suposar una bona oportunitat per donar visibilitat a l’oferta de turisme de negocis gironina davant d’algunes de les empreses més competitives del mercat.

Posteriorment va tenir lloc un workshop, amb un tast de productes gastronòmics de la demarcació de Girona ofert per La Cuina de l’Empordanet i amb vins de la DO Empordà, que va donar als assistents l’oportunitat de conèixer més de prop les empreses gironines que van participar en l’acte juntament amb el Costa Brava Convention Bureau: l’Hotel Camiral i l’Hotel Spa Terraza

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona