Notícia del Butlletí Març 2014

Promoció en fires

Tres fires de turisme difonen l’oferta turística de la Costa Brava i del Pirineu de Girona.

El Club Natura i Turisme Actiu de la Costa Brava i l’Estació Nàutica l’Estartit-Illes Medes van participar a la fira Fiets Wanderbeurs d’Amsterdam, a Holanda, celebrada a principis de març, des de l’estand de Catalunya. Els mostradors varen ser atesos per diverses entitats i empreses membres del club i van captar l’interès creixent del públic holandès per activitats nàutiques, cicloturisme i senderisme a la destinació gironina.

Seguidament, del 6 al 9 de març, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Consorci de les Vies Verdes van participar a la segona fira sectorial Girocamping de Girona, amb un espai promocional específic des del qual oferien informació de la demarcació. La participació del Patronat en la fira es va completar amb l’organització d’una sessió de treball en xarxa entre càmpings de Girona i les empreses d’activitats del Club de Natura i Turisme Actiu. A més, representants del Patronat de Turisme van participar en la presentació del paquet Camping Experience i en el sopar oficial de l’Associació de Càmpings de Girona on es va lliurar a Josep Suñé, propietari dels càmpings Las Dunas i L’Escala, el primer premi Jaume Genover.

Finalment, del 20 al 23 de març, va tenir lloc el Salon Mondial de Tourisme de París, a França, adreçat a públic final on l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona va ser-hi present dins l’estand de Turespaña. A aquesta fira l’interès dels visitants –majoritàriament famílies i sèniors– es va centrar en destinacions de costa com ara Roses, Empuriabrava, Lloret de Mar i, també, Girona. Les demandes d’informació es van centrar en allotjaments, gastronomia, activitats culturals i de turisme actiu.

Wanderbeurs 2014
© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona