Notícia del Butlletí Agost 2015

Promoció en fires

L’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona s’acosta al públic final en el marc de diversos esdeveniments festius.

Del 3 al 5 de juliol, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar per primera vegada a la fira Altonale Strassenfest d’Hamburg, a Alemanya, compartint espai promocional amb l’Agència Catalana de Turisme, Costa Barcelona i el Casal Català. La fira s’adreçava a públic final i s’emmarcava dins les activitats culturals que s’organitzen en aquest barri d’Hamburg de l’1 al 17 de juliol. Els visitants que van adreçar-se a l’espai promocional van mostrar interès per obtenir informació sobre rutes genèriques, platges de la costa catalana i poblacions medievals.

Del 22 al 26 de juliol es van promocionar les destinacions Catalunya, la Costa Brava i el Pirineu de Girona al País Basc en el marc de la 50a edició del festival de música Heineken Jazzaldia, en què també hi havia un espai gastronòmic que oferia productes amb denominacions d’origen vinculades als Pirineus així com també de la DO Empordà. Els municipis costaners i les platges gironines, la gastronomia local, l’oferta d’allotjament rural i càmpings o les rutes de senderisme i de cicloturisme d’interior i de muntanya van ser els principals atractius sol·licitats per als turistes bascos i altres visitants del festival.

Finalment, del 25 al 28 d’agost, l’oferta de natura i turisme actiu de la demarcació de Girona i les competicions esportives del territori es van donar a conèixer en el marc de l’esdeveniment esportiu Ultra-Trail du Mont-Blanc, a França, amb un estand d’informació turística gestionat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona