Notícia del Butlletí Setembre 2014

Promoció en fires europees

Dues promocions a Holanda reforcen l’interès del mercat neerlandès per l’oferta turística de sol i platja, cultura, natura i activitats, càmpings i golf

De l’11 al 14 de setembre, va tenir lloc a Zandvoort (Holanda) l’Open KLM, un torneig de golf que incloïa un village amb espai promocional per a les empreses i entitats del sector golfista. El Club de Màrqueting de Golf Costa Brava Pirineu de Girona hi va estar present per promocionar l’oferta gironina de golf entre els professionals i els assistents a la competició holandesa, juntament amb la resta de productes turístics de la destinació.

Seguidament, del 15 al 20 de setembre, a la ciutat holandesa d’Utrecht va tenir lloc la fira 50PlusBeurs, una mostra orientada a públic final sènior que va registrar més de 100.000 visitants. El Patronat de Turisme, l’Associació de  Càmpings de Girona i Castell-Platja d’Aro van assistir a la fira per promocionar els diferents productes turístics de la destinació. El Patronat de Turisme va  reunir-se amb deu operadors, entre els quals destaquen Oad Reizen, Treinreiswinkel, Sunliner, Select Voyages i De Jong Intra.

Cal esmentar la prospecció a la fira de turisme Leisure de Moscou (Rússia) i, de manera especial, les reunions mantingudes amb cinc companyies d’operació turística russes que operen a Catalunya per part del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Lloret Turisme. La participació en aquesta fira va permetre copsar i analitzar la situació actual del mercat de les majoristes de viatges russes i conèixer-ne la tendència pel que fa a les destinacions gironines.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona