Notícia del Butlletí Febrer 2015

Promoció en fires

Participació en cinc fires internacionals de turisme de centre d’Europa i Israel.

IMTM_TelAviv_2

Durant el mes de febrer, l’oferta turística genèrica i també de producte —golf i submarinisme— de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promociona i difon en cinc fires de turisme internacionals al centre d’Europa i Israel.

A la fira Fiets Wandelbeurs d’Amsterdam es va donar a conèixer l’oferta de turisme actiu i de senderisme de les destinacions gironines, a la qual productes com ara Pirinexus, els camins de ronda i les vies verdes van generar un interès especial. A la fira Dive Show de Londres, es va difondre l’oferta d’activitats nàutiques de la Costa Brava, i d’activitats concretes com ara el submarinisme, l’snorkel i el nou producte de les Vies Braves. A Düsseldorf, en el marc de la fira Rhein Golf, es va promocionar el golf de la Costa Brava amb materials promocionals nous.

A la fira IMTM de Tel Aviv es va promocionar específicament el conjunt de l’oferta turística del Pirineu de Girona entre els operadors i públic israelià. I, finalment, a la fira Salon des Vacances de Brussel·les, a Bèlgica, la promoció girava al voltant de la difusió del conjunt de l’oferta genèrica de la destinació entre el públic professional i el públic general belga.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona