Promoció dels festivals

Els festivals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es reactiven i reforcen la seva promoció sota la marca CBG! Festivals.


JUNY 2021

La marca Costa Brava Girona Festivals es reactiva mitjançant la plataforma web http://costabravagironafestivals.com/, que ofereix a l’usuari un cercador on pot trobar els 32 festivals segons la tipologia, la data o estació de l’any i el municipi. Els festivals que es difonen presenten cartell i enllaç al web oficial i a xarxes socials, on apareixen els concerts i els espectacles artístics programats, així com sistemes de reserva i d’adquisició d’entrades. El web disposa d’una secció específica d’experiències en què es mostra una selecció d’activitats i serveis que poden complementar i ampliar les estades dels usuaris i visitants de la destinació amb propostes com ara rutes i itineraris temàtics culturals i visites a museus i a exposicions, entre d’altres. Finalment, l’espai web compta amb una àrea professional dirigida a programadors i prescriptors que ofereix material gràfic i audiovisual relacionat amb la marca.

La plataforma ofereix el seu contingut en quatre idiomes. A més, inclou els enllaços als perfils de les xarxes socials per obtenir informació més actualitzada dels esdeveniments culturals que tenen lloc a la destinació.

Visualitza el nou vídeo promocional Costa Brava Girona festivals: la banda sonora del teu estiu.

...