Notícia del Butlletí Setembre 2014

Promoció del turisme de negocis a França

El Costa Brava Girona Convention Bureau fa dotze visites comercials a Tolosa de Llenguadoc en tres dies

Negocis 011

Seguint el Pla d’Accions de 2014 del Costa Brava Girona Convention Bureau, entre el 2 i el 4 de setembre es va materialitzar l’agenda de visites comercials a la ciutat francesa de Tolosa de Llenguadoc.

En aquestes visites, que van ser porta a porta, es va parlar amb directors de projecte d’agències d’esdeveniments, organitzadors d’esdeveniments interns d’empreses i també amb la representant francesa de l’organització de serveis externs  Poleo. La mitjana va ser de 4 o 5 visites al dia, durant tres jornades.

Arran de les trobades professionals, les agències franceses demanden programes (meeting pack) de diversos dies que incloguin allotjament, lloguer de sales de reunions i activitats per a grups empresarials.

Posteriorment, del 25 al 28 de setembre, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en un viatge de familiarització adreçat a associacions i entitats que organitzen congressos arreu de l’Estat, impulsat pel Catalunya Convention Bureau. Els participants van conèixer equipaments congressuals i espais singulars de Girona i alentorns, i equipaments i establiments que són membres del Lloret Convention Bureau. També van poder practicar activitats complementàries: excursió en vaixell i classe de cuina a l’Espai del Peix.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona