Promoció del turisme de negocis

Participació activa i retrobament amb el sector del turisme de negocis a Conecta i a la IBTM World.


DESEMBRE 2020

El 2 de desembre, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en una acció promocional presencial a Madrid juntament amb una trentena d’expositors més, procedents d’arreu de l’Estat espanyol, entre el quals hi havia així mateix el Lloret Convention Bureau. Durant la jornada va tenir lloc una presentació de l’oferta de productes de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i també es va aprofitar per mantenir trobades amb una vintena d’agències especialitzades de la ciutat de Madrid que hi van assistir.

Posteriorment, del 8 a l’11 de desembre, es va celebrar en format virtual la IBTM World, una de les fires internacionals més importants del turisme de negocis, durant la qual el Costa Brava Girona Convention Bureau es va reunir amb una vintena d’agències del sector.

Aquests dos esdeveniments van servir tant per restablir el contacte i reunir-se amb representants del món del turisme de negocis com per generar noves captacions per a la destinació en uns moments difícils per a aquest sector. Els professionals van expressar interès per l’oferta de turisme de negocis a la demarcació de Girona i, sobretot, van valorar molt positivament les mesures aplicades en el context actual de pandèmia.

...
...