Notícia del Butlletí Maig 2019

Promoció del turisme de negocis

El Costa Brava Girona Convention Bureau visita les ciutats de Reus, Frankfurt i Lió per tal de promocionar l’oferta de turisme de negocis i esdeveniments de la demarcació de Girona.

El 10 de maig, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar a Reus en un workshopassociatiu organitzat pel Catalunya Convention Bureau. L’objectiu era presentar l’oferta congressual de la demarcació de Girona a diverses associacions mèdiques, científiques i empresarials estatals que van poder conèixer de primera mà els membres del Costa Brava Girona Convention Bureau presents en la jornada: el Palau de Congressos de Girona, l’Evenia Olympic Palace i el Lloret Convention Bureau.

Del 21 al 23 de maig, el Costa Brava Girona Convention Bureau, acompanyat per alguns dels seus membres —Evenia Hotels, Girona City Convention Bureau & Congress Center i Park Hotel San Jorge—, va participar en la fira especialitzada en turisme de negocis i reunions IMEX, a Frankfurt (Alemanya), per tal de promocionar l’oferta congressual i d’esdeveniments i reunions de la demarcació de Girona. En aquesta fira, en la qual es va estar present a través d’un estand compartit amb l’Agència Catalana de Turisme, es va poder treballar una agenda d’entrevistes amb més de 30 agències organitzadores d’esdeveniments, reunions i congressos.

Els dies 27 i 28 de maig, finalment, tècnics del Costa Brava Girona Convention Bureau van viatjar a Lió per participar en elworkshopMICE PLACE, amb l’objectiu de promocionar l’oferta de turisme de negocis de la destinació. Durant les dues jornades, es va mantenir una trentena d’entrevistes amb agències i organitzadors d’esdeveniments francesos i internacionals.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona