Notícia del Butlletí Març 2019

Promoció del turisme de negocis

La Costa Brava i el Pirineu de Girona es presenten com a destinació turística de negocis, esdeveniments i convencions a Madrid i a París.

El 20 de març, el Costa Brava Girona Convention Bureau del Patronat de Turisme, acompanyat de nou dels seus membres —Hostal de La Gavina, Skydive Empuriabrava, Hotel Camiral at PGA Catalunya Resort, Hotel Azure, La Fortalesa, Evenia Hotels, OGL, Peralada Resort i Roses Turisme—, va participar a Madrid en l’esdeveniment Meeting & Incentive Summit, organitzat per l’agència de publicitat de turisme de negocis Eventoplus. En el marc de la jornada, la Costa Brava i el Pirineu de Girona es van presentar com dues destinacions ideals per al turisme de negocis i una bona alternativa a les grans ciutats. També es va participar en un workshop durant el qual es va mantenir un total de dotze entrevistes.

El 21 de març, seguint amb l’agenda promocional, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar a París, juntament amb tres empreses membres —Hotel La Costa Golf & Beach Resort, Peralada Resort i Lloret Convention Bureau—, en el workshop Pure Meetings & Events, a fi de presentar l’oferta de reunions i esdeveniments de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a organitzadors d’esdeveniments francesos. Durant la jornada es va mantenir una quinzena de reunions amb agències, empreses i associacions interessades en l’oferta de turisme de negocis de la demarcació de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona