Notícia del Butlletí Novembre 2018

Promoció del turisme de negocis

L’oferta de turisme de negocis es promociona en dos workshops i en la fira especialitzada IBTM World de Barcelona.

Al novembre, el Costa Brava Girona Convention Bureau, integrat per 140 socis, entre empreses i entitats dedicades al sector del turisme de negocis, va promocionar i comercialitzar l’oferta específica en el workshop corporatiu MICE PLACE City de París, en el marc del qual es va reunir amb una vintena de secretaris de direcció, travel managers i event planners d’empreses multinacionals amb seu a la capital francesa.

Del 27 al 29 del mes passat, així mateix, el CBGCB va participar en la fira IBTM World de Barcelona amb un taulell dins l’estand de Catalunya, juntament amb diverses empreses i institucions locals de la demarcació de Girona: Evenia Hotels, Hotel Camiral a PGA Catalunya Resort, Peralada Resort, Lloret Convention Bureau i Girona City Convention Bureau & Congress Centre. Des d’aquest espai es van mantenir reunions amb 60 representants d’agències organitzadores d’esdeveniments, empreses i associacions internacionals.

Finalment, el Convention Bureau va participar en el M&I Experience MICE Masters, que va tenir lloc a PGA Catalunya Resort del 29 de novembre al 2 de desembre i que anava dirigit a una vuitantena d’organitzadors i proveïdors d’esdeveniments d’arreu d’Europa. El CBGCB va col·laborar en l’organització de l’acte juntament amb els convention bureaus de Girona i Lloret de Mar i amb l’agència receptiva organitzadora d’esdeveniments Fil Mediterranean Travel Designers, que va coordinar una part del programa.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona