Promoció del turisme de negocis

Donem a conèixer l’oferta de turisme de negocis de la Costa Brava entre professionals europeus i nord-americans en les accions InVoyage Girona-Costa Brava i Pure International Meetings & Events.


MARç 2024

Del 17 al 21 de març, cent cinquanta organitzadors d’esdeveniments d’empreses i viatges d’incentius procedents d’Europa i els Estats Units es van citar a la Costa Brava amb motiu de l’esdeveniment InVoyage Girona Costa Brava, que per primera vegada tenia lloc a la destinació. Aquest esdeveniment incloïa la programació de dos workshops al Camiral Golf & Wellness, la conferència exclusiva «La nostra recepta immillorable com a destinació enogastronòmica» —a càrrec de Joan Roca, cuiner i propietari del restaurant El Celler de Can Roca; Eugeni Llos, director del Perelada Resort, i Lluís Garcia, director d’El Bulli 1846—, i també un ampli programa de visites experiencials i fam trips a través dels quals els participants van conèixer l’oferta específica i complementària de la demarcació de Girona. L’acció va tenir el suport del Catalunya Convention Bureau.

Alhora, el Costa Brava Girona Convention Bureau també va participar, juntament amb sis associats, en el workshop Pure International Meetings & Events a París, on es va reunir amb una vintena d’agències especialitzades europees, principalment franceses. 

Prèviament al workshop del Pure es va organitzar també a París un dinar networking exclusiu entre deu associats del club (Park Hotel San Jorge by Escampa Hotels, Sallés Hotels, Brava Hoteles, Hotels CMC, Evenia Hotels, Hotel Casa Anamaria, Hotel Azure, Lloret Convention Bureau i Hotel TorreMirona Golf & Spa i Alàbriga Hotel & Home Suites) i una dotzena d’agències organitzadores d’esdeveniments de la ciutat.

...
...
...
...
...