Promoció del turisme de negocis

L’oferta de turisme de negocis de la destinació es promociona a Tolosa, Granada i Madrid.


FEBRER 2023

Els dies 1 i 2 de febrer va tenir lloc la fira SO Événements a Tolosa de Llenguadoc, a la qual el Costa Brava Girona Convention Bureau va assistir juntament amb el Peralada Resort. En el decurs dels dos dies es van mantenir 23 reunions amb agents especialitzats en turisme de negocis i es van generar 3 peticions de negoci directes.

Posteriorment, els dies 8 i 9 de febrer, es va celebrar a Granada la tercera edició nacional del MICE & Forum Association Meetings Workshop, en la qual el Costa Brava Girona Convention Bureau va prendre part juntament amb el Palau de Congressos de Girona. El workshop va comptar amb la participació de 55 representants d’associacions i societats mèdiques, científiques i d’altres sectors organitzadors de congressos en l’àmbit estatal, així com de 50 proveïdors de l’Estat espanyol especialitzats en congressos. En el decurs de l’acció es van mantenir 16 reunions amb els representants de les associacions on es van captar 2 candidatures de congressos per a Girona. 

El 22 de febrer el Costa Brava Girona Convention Bureau, juntament amb cinc empreses associades del club (Hotel Mas Solà, La Costa Golf & Beach Resort, Hotel Terraverda, Camiral Golf & Wellness i L'Azure Hotel), va participar en l’acció organitzada a Madrid per Eventoplus, MIS, un esdeveniment professional del sector del turisme de negocis estatal que va comptar amb 120 expositors i 200 agències del sector. En el decurs de l’acte es van mantenir 20 reunions amb representants i professionals del sector procedents de l’Estat espanyol.

...
...
...