Promoció del turisme de negocis

Es contacta amb 30 representants d’agències d’esdeveniments i meeting planners europeus en el marc del primer fòrum virtual M&I Europe Autumn.


SETEMBRE 2020

Els dies 28 i 29 de setembre, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en el fòrum M&I Europe Autumn. Amb motiu de les circumstàncies i el context actuals, l’esdeveniment es va desenvolupar en format virtual i es va dur a terme a través d’una plataforma des de la qual es van poder fer reunions, activitats i formacions debat.

Durant l’esdeveniment professional, el Costa Brava Girona Convention Bureau va celebrar dues sessions de reunions amb representants d’agències d’esdeveniments i meeting planners d’arreu d’Europa. Així mateix, va participar activament en les diferents activitats programades per tal de generar nous contactes i promocionar el conjunt de l’oferta de turisme de negocis, congressos, incentius i convencions de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona. En el decurs del fòrum, a més, el Costa Brava Girona Convention Bureau va divulgar i fer pedagogia de les mesures i facilitats que han implementat la destinació i l’empresariat turístic per tal de tornar a acollir amb garanties sanitàries esdeveniments i clients d’empresa, d’acord amb la nova situació.

La participació en el fòrum va ser una bona oportunitat per valorar la situació en què es troba el sector del turisme de negocis i per conèixer perspectives i tendències dels diferents mercats europeus. 


...