Promoció del turisme de luxe

L’oferta turística d’alta gamma i qualitat de la Costa Brava i el Pirineu de Girona guanya pes dins l’associació Luxury Spain.


FEBRER 2021

L’oferta de productes, serveis i experiències úniques i d’alta gamma de la Costa Brava i el Pirineu de Girona se segueix divulgant i promocionant en el mercat estatal i internacional a través de l’Asociación Española del Lujo - Luxury Spain, de la qual forma part a través del club de màrqueting Unique Premium Costa Brava del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

A més, a partir de febrer del 2021, el Patronat s’integra dins del comitè de socis institucionals per crear un lobby de turisme, prendre decisions i confeccionar un pla d’accions per desplegar conjuntament, amb la voluntat de tornar a impulsar el turisme de luxe a les diferents destinacions que disposen d’oferta de qualitat a l’Estat espanyol. Participen en aquest comitè entitats rellevants com Turisme de Barcelona, Basque Luxury, Ibiza Luxury Destination, Essentially Mallorca, Marbella i Valencia Premium. 

El club de màrqueting Unique Premium està actualment integrat per 25 empreses, incloent-hi establiments d’allotjament i restauració, empreses d’activitats i experiències úniques a mida, agències receptives de luxe i empreses de transport. Aquesta agrupació es dedica a difondre l’oferta turística més exclusiva i singular de la demarcació de Girona amb l’objectiu que els visitants i clients gaudeixin d’una estada personalitzada, exclusiva i memorable a la destinació. 

Nou perfil a Instagram @PremiumCostaBravaGirona

...