Notícia del Butlletí Octubre 2019

Promoció del turisme de creuers

La Costa Brava acollirà l’assemblea general de MedCruise del 2020.

El 2 d’octubre, en el marc de l’assemblea general de l’Associació de Ports de Creuers de la Mediterrània (MedCruise), celebrada a Antibes (França), es va anunciar que la 56a assemblea tindrà lloc del 26 al 29 de maig del 2020 a la Costa Brava, on els ports de Palamós i Roses i la destinació turística exerciran com a amfitrions. L’organització de l’esdeveniment consolida la projecció internacional que els ports de Palamós i Roses, les seves poblacions i la destinació turística estan adquirint dins del sector dels creuers.

En l’acte de l’anunci es va presentar el nou vídeo promocional dels ports de Palamós i Roses i de la destinació Costa Brava, en què es mostren les activitats culturals, gastronòmiques, esportives i d’oci que es poden fer a la demarcació de Girona, i que va ser molt ben rebut pels assistents. La celebració del proper esdeveniment és fruit del treball conjunt de les institucions i entitats membres de Costa Brava Cruise Ports, que el 2014 van sol·licitar a MedCruise l’organització d’una assemblea; des d’aleshores, s’ha treballat per fer realitat el projecte i perquè la seva consecució sigui un èxit.

Al maig del 2020, així, els ports de Palamós i Roses i la destinació acolliran durant tres dies un dels esdeveniments més rellevants de la indústria europea de creuers, en el qual participaran una desena de companyies, un centenar de ports de la Mediterrània amb trànsit de creuers, operadors turístics i patronats de turisme.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona