Notícia del Butlletí Abril 2014

Promoció del turisme de congressos

Dues iniciatives per promocionar i impulsar els congressos i les reunions a la demarcació de Girona.

El Costa Brava Girona Convention Bureau va organitzar una trobada adreçada a una trentena de professionals prescriptors de congressos de Barcelona per tal d’impulsar que les activitats que organitzen tinguin lloc a la demarcació de Girona i les promocionin.

La primera edició de la trobada, Meet In Costa Brava, va reunir professionals membres d’associacions mèdiques i d’hospitals, d’instituts de recerca i d’investigació, de fundacions i de col·legis professionals que influeixen i participen en la presa de decisions relativa a l’elecció de seus i d’espais per organitzar-hi i celebrar-hi congressos sectorials i jornades professionals.

D’altra banda, del 2 al 4 d’abril, el Palau de Congressos de Girona, com a membre de l’associació ICCA, i amb la col·laboració del Costa Brava Girona Convention Bureau, va acollir l’assemblea anual del capítol ibèric de l’ICCA. Un total de 78 persones procedents de l’Estat espanyol i de Portugal van inscriure’s al congrés i van conèixer l’oferta turística i de MICE de la Costa Brava i del Pirineu de Girona. El Costa Brava Girona Convention Bureau va organitzar el sopar de benvinguda als congressistes la nit del 2 d’abril al Saló de descans del Teatre Municipal de Girona.

Promoció del turisme de congressos
© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona