Notícia del Butlletí Novembre 2017

Promoció del Pirineu de Girona a França

L’oferta turística del Pirineu de Girona per a la temporada 2017-2018 es promociona al sud de França amb la marca Pirineus de Catalunya.

La ciutat francesa de Tolosa de Llenguadoc va acollir l’acció promocional i de difusió «Pirineus de Catalunya, 2017-2018», impulsada per l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona per tal de promocionar les estacions d’esquí catalanes i el conjunt de l’oferta turística de les destinacions i empreses pirinenques entre 25 agents de viatges i periodistes del centre-sud de França. Van participar en el workshop catorze entitats i empreses catalanes pirinenques, set de les quals eren de la demarcació de Girona. L’acció va finalitzar amb una presentació i un àpat per als assistents elaborat pel col·lectiu Cuina Pirinenca de Cerdanya.

De l’oferta pirinenca d’hivern gironina en destaquen els programes commemoratius dels aniversaris de les estacions d’esquí de La Molina, Masella i Guils Fontanera i les propostes de rutes i activitats culturals i enogastronòmiques de les comarques de la Cerdanya, el Ripollès i la Garrotxa.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona