Notícia del Butlletí Octubre 2015

Promoció del Pirineu de Girona

Les agències de viatge de Màlaga i Madrid s’interessen per l’oferta turística de neu i d’actiu de les destinacions gironines de muntanya

promocio-pirineu-girona-madrid-01

Els dies 13 d’octubre, a l’Hotel NH de Màlaga, i 15 d’octubre, a l’Hotel Westin Palace de Madrid, deu entitats i empreses turístiques d’interior i de muntanya gironines van presentar la seva oferta turística per la temporada tardor-hivern 2015-2016 a una quarantena d’agents de viatges de Màlaga, a més de setanta agents de viatges de Madrid i a una trentena de periodistes de mitjans de comunicació generalistes i de turisme d’ambdues capitals.

L’acció promocional i de difusió «Pirineu de Girona, 2015-2016», impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, s’iniciava amb reunions d’intercanvi (workshops) entre professionals de les agències de viatge d’ambdues ciutats i els representants d’entitats i empreses turístiques gironines. Després de les reunions tenia lloc una presentació de la destinació, a la qual també assistien periodistes de mitjans de comunicació de Màlaga i de Madrid. Les promocions finalitzaven amb una degustació gastronòmica oferta per representants del col·lectiu Cuina Volcànica de la Garrotxa, a Màlaga, i pel restaurant Fonda Xesc, de Gombrèn, distingit amb una estrella Michelin, a Madrid.

La promoció del Pirineu de Girona a la Costa del Sol i a Madrid neix de l’interès que els empresaris i gestors d’allotjaments turístics i estacions d’esquí del territori tenen per captar públic procedent d’aquestes zones.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona