Notícia del Butlletí Gener 2015

Promoció del Pirineu de Girona

Campanya de comunicació multimèdia del Pirineu de Girona 2014-2015.

fricandó la molina

Amb l’objectiu de promocionar i difondre l’oferta turística de la destinació i les cinc estacions d’esquí gironines entre els visitants i esquiadors al mercat català per a la temporada 2014-2015, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona junt amb entitats i empreses del Pirineu de Girona impulsen una campanya de comunicació en ràdio, premsa escrita, televisió i mitjans digitals.

Les emissores de ràdio RAC105 i Flaixbac, i els respectius programes despertador Fricandó matiner i El matí i la mare que el va parir, emetran entre gener i febrer quatre programes en directe des de les estacions d’esquí de la Molina, Vall de Núria, Vallter2000 i Masella. Es divulgaran amb anuncis a través de la cadena 105TV, les xarxes socials de cada emissora i publicitat gràfica en mitjans com ara La Vanguardia, el Mundo Deportivo, el Diari de Girona, El Periódico, l’Sport i El Punt Avui.

Tanmateix, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona publica regularment a internet i a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram) continguts sobre les estacions d’esquí, esdeveniments i activitats municipals amb fotografies i enllaços a perfils i pàgines web, fet que aporta trànsit.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona