Notícia del Butlletí Octubre 2019

Promoció del golf

L’oferta de golf de la Costa Brava es promociona a la principal fira professional de golf a escala internacional, la IGTM.

Del 14 al 17 d’octubre, l’oferta de golf de la Costa Brava es va promocionar a Marràqueix (Marroc) en la 22a edició de la fira de golf més important del món, la IGTM, des de l’espai promocional de Catalunya i a través d’una presentació específica adreçada a un centenar d’operadors turístics i periodistes internacionals, el Costa Brava Golf Dinner.

En el decurs dels quatre dies que va durar l’esdeveniment es van mantenir 38 entrevistes amb operadors turístics de països com el Regne Unit, Alemanya, França i els països nòrdics.

Des de fa set edicions, dins el marc de la IGTM s’organitza el Costa Brava Golf Dinner, consistent en una presentació i un àpat gastronòmic que, en aquesta ocasió, s’adreçaven a un centenar d’operadors turístics i periodistes internacionals especialitzats en golf. En l’edició d’enguany es va projectar en primícia el nou vídeo promocional Costa Brava, be part of the story i es va comptar amb la participació de vuit representants gironins del sector, amb la finalitat d’establir relacions comercials amb els operadors.

Segons l’Associació de Camps de Golf Costa Brava Girona, la demarcació de Girona ha rebut durant el darrer any més de 200.000 jugadors de golf, la majoria procedents de França i el Regne Unit.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona