Promoció de la Ruta del Vi DO Empordà

Difusió de l’enoturisme i dels vins de la DO Empordà a través de la cadena Wine Palace i d’un manual per a la restauració.


DESEMBRE 2020

El 3 de desembre, el Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà va portar a terme una acció dirigida al públic de proximitat en col·laboració amb la cadena de botigues especialitzada Wine Palace, membre associat d’aquest club. Durant la jornada es van organitzar simultàniament deu tastos de vins, en els quals van participar deu cellers de la DO Empordà que es van desplaçar a diverses poblacions d’arreu de Catalunya amb presència de botigues d’aquesta cadena. L’acció es va complementar amb un concurs d’Instagram en què el guanyador va ser premiat amb una estada enoturística a la Costa Brava.

D’altra banda, s’ha col·laborat en la publicació d’un manual pràctic dels vins catalans, A taula! Vins catalans, editat conjuntament amb l’Associació Vinícola Catalana, l’INCAVI i Som Cuina i dirigit a facilitar informació principalment als restauradors però, també, a consumidors interessats en els vins i la gastronomia. L’obra consta de 32 pàgines, i el contingut s’estructura en diversos capítols en què es tracten temes com ara «Com crear una carta de vins», «Com conservar el vi» o «El maridatge», entre altres.

Consulta i descarrega el manual.

...
...