Notícia del Butlletí Novembre 2017

Promoció de la Ruta del Vi als Estats Units

Els vins de la Ruta del Vi DO Empordà, protagonistes en la trobada anual de l’American Wine Society, celebrada a Pennsilvània, als Estats Units.

Els dies 4 i 5 de novembre, els vins de la Ruta del Vi DO Empordà van ser protagonistes de la 50a trobada anual de l’American Wine Society, que va tenir lloc a Pocono Manor, a Pennsilvània. Un total de 280 persones van participar en les dues activitats de degustació de vins empordanesos organitzades en el marc de la trobada, que va congregar els socis d’una de les associacions vinícoles de referència dels Estats Units, amb més de 8.000 integrants entre amants del vi, prescriptors i elaboradors nord-americans. Els tastos temàtics van anar a càrrec d’Audrey Doré, sommelier d’El Celler de Can Roca i millor sommelier de Catalunya 2017.

Aquesta ha estat una de les promocions més importants dels vins empordanesos que s’han celebrat als Estats Units. L’acció forma part de l’estratègia conjunta del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Consell Regulador de la DO Empordà per donar a conèixer l’Empordà i els seus vins al mercat nord-americà.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona