Promoció de l’enoturisme

El Vívid Insòlit arriba a Sant Cugat del Vallès i a la ciutat de Girona.


JUNY 2021

De l’11 al 13 de juny, al Celler Modernista de Sant Cugat del Vallès, i del 15 al 18 de juny, al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona, es va desplegar el Vívid Insòlit, el mapatge immersiu i interactiu que permet viure i gaudir de l’essència de l’enoturisme a l’Empordà i a la Costa Brava.

Un total de 140 persones van poder gaudir de l’experiència sensorial ―de 20 minuts de durada― que transporta el visitant a descobrir el món del vi i l’enoturisme de l’Empordà en el decurs d’un viatge virtual que inclou una degustació de vi de la DO Empordà. El Vívid Insòlit és un mapatge interactiu que es compon de diverses escenes que permeten a l’usuari viatjar virtualment a l’Empordà i conèixer històries, anècdotes i secrets de personatges reals —viticultors, sommeliers—, que són els veritables protagonistes i conductors de l’experiència.

L’activitat és organitzada pel Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i s’adreça al públic de proximitat interessat a endinsar-se de manera divertida en l’enoturisme. A la tardor es reprendrà la gira del Vívid Insòlit a noves localitats de Catalunya i l’Estat espanyol.

...
...
...