Notícia del Butlletí Octubre 2018

Promoció de golf

L’oferta de golf de la Costa Brava es promociona a la principal fira professional de golf a escala internacional, la IGTM.

Del 15 al 18 d’octubre, el Club de Màrqueting de Golf de la Costa Brava, gestionat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, va participar des de l’estand de Catalunya, juntament amb vuit camps, clubs i empreses diverses de les comarques gironines, en la fira sectorial International Golf Travel Market (IGTM), que enguany es va celebrar a la ciutat eslovena de Ljubljana.

En el decurs de quatre dies es van mantenir diverses trobades i reunions de treball entre professionals del sector, per tal de crear noves oportunitats de negoci i estar al corrent de les tendències del sector.

Des de fa sis edicions, dins el marc de la IGTM s’organitza el Costa Brava Golf Dinner, consistent en una presentació i un àpat gastronòmic que en aquesta ocasió s’adreçaven a 110 operadors turístics i 8 periodistes internacionals especialitzats en golf. Per tal d’establir relacions comercials amb els operadors, hi van participar així mateix representants d’empreses gironines com PGA Catalunya Resort, Empordà Golf & DoubleTree by Hilton Resort, Golf d’Aro Masnou, Golf de Pals i Hotel La Costa, Hotel Peralada Wine Spa & Golf, Torremirona Relais Hotel Golf & Spa, Park Hotel San Jorge i Costa Brava Golf Breaks.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona