Notícia del Butlletí Març 2018

Promoció de Golf

El club de màrqueting de Golf participa activament en les tres principals fires de golf europees durant el primer trimestre de l’any

 El Club de màrqueting de Golf del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, format per trenta-sis empreses, entre clubs de golf i empreses dedicades a la restauració i l’hostaleria, va promocionar l’oferta de golf de la Costa Brava a les fires més importants del turisme de golf europees dels mercats prioritaris per la destinació: Dinamarca, Finlàndia, França i Anglaterra.

Al febrer, l’oferta de golf de la Costa Brava es va promocionar a la fira genèrica de turisme Danish Travel Show a Dinamarca, la més important dels Països Nòrdics. Al mes de març es va participar en la fira de Helsinki Golf Fair a Finlandia i al Salon Du Golf a Lió, França. A més a més, a finals del mes de març, es va dur a terme una agenda comercial amb els principals agents especialitzats d’Anglaterra: Golf Escape, Your Golf Travel i Golf Break.

El conjunt d’aquestes accions van servir per presentar i promocionar la destinació als principals mercats emissors de golf europeus per la temporada 2018.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona