Promoció de festivals

La marca CBG! Festivals presenta la programació de 32 festivals i afronta la temporada d’estiu amb optimisme.


JUNY 2022

La marca Costa Brava Girona Festivals (CBG! Festivals), impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, manifesta la unió del sector cultural i dels promotors d’esdeveniments de la demarcació i encara la temporada d’estiu amb optimisme pel bon ritme en la venda de les entrades i els nombrosos esdeveniments amb entrades esgotades que s’han produït immediatament després de presentar les programacions.

La marca es materialitza mitjançant la plataforma web www.costabravagironafestivals.com, que ofereix a l’usuari un cercador on pot trobar festivals per tipologia, data o estació de l’any i municipi, i que conté i difon els cartells artístics programats. A més, permet enllaçar la plataforma al web oficial i a les xarxes socials de cada esdeveniment i també accedir als sistemes de reserva i d’adquisició d’entrades. Alhora, compta amb una secció específica d’experiències en què es mostra una selecció d’activitats i serveis que poden complementar i ampliar les estades dels usuaris i visitants de la destinació amb propostes com ara rutes i itineraris temàtics culturals («Hola! Visit Empordanet», «Segueix la Ruta del Vi DO Empordà» o «Garrotxa Cultour») i visites a museus i exposicions (Espai Carmen Thyssen o Cultural Pass de Palafrugell), entre d’altres. Finalment, la plataforma disposa d’una àrea professional adreçada a programadors i prescriptors i que proporciona material gràfic i audiovisual relacionat amb la marca.

Aquest estiu també es reedita el nou mapa desplegable 2022 Costa Brava Girona Festivals, que descriu breument en quatre idiomes els 32 festivals, ressalta els espais i entorns naturals i patrimonials que els acullen, proposa activitats culturals complementàries als museus de la demarcació i recomana establiments d’allotjament al visitant.

...