Notícia del Butlletí Maig 2018

Promoció de cultura

Es presenten a Barcelona la Xarxa Territorial de Museus de les comarques gironines i els festivals de petit i mitjà format de la marca Girona Costa Brava Festivals 2018.

D’acord amb el Pla d’Accions del Club de Cultura i Identitat, i coincidint amb l’Any del Turisme Cultural, el 30 de maig es van presentar a l’espai Pangea The Travel Store de Barcelona, davant d’una dotzena de periodistes i prescriptors culturals, la Xarxa Territorial de Museus de la demarcació de Girona i els festivals de petit i mitjà format de la marca Girona Costa Brava Festivals.

La creació de nous productes, llenguatges i experiències culturals vinculats a les destinacions turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona estimula i atrau diferents públics interessats en els continguts dels 26 equipaments adscrits a la Xarxa Territorial de Museus de les comarques de Girona i en els 26 festivals emergents, alternatius i innovadors que acull la demarcació.

 

L’any 2017, els equipaments de la Xarxa de Museus de les comarques gironines van rebre prop d’un milió de visitants, i els 34 festivals de la marca Costa Brava Girona Festivals van registrar a l’entorn de 135.000 assistents.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona