Notícia del Butlletí Octubre 2017

Promoció cultural

La segona edició de Som Cultura presentarà més de seixanta experiències culturals genuïnes en una quarantena de municipis gironins durant el mes de novembre.

Som Cultura és la principal campanya de divulgació i promoció impulsada pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. El seu objectiu és fusionar i potenciar entre el públic de proximitat els lligams entre l’àmplia oferta cultural del territori i l’activitat turística de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona durant tot el mes de novembre.

Del 4 al 26 de novembre d’enguany se celebra la segona edició del festival, que comprèn més d’una seixantena d’activitats programades, totes experiències genuïnes i originals, amb promocions i descomptes destinats a ampliar el ventall d’opcions que s’ofereixen al visitant. En la present edició, les experiències culturals s’han estructurat en quatre eixos —Som Cultura Familiar, Som Cultura Popular, Som Cultura Activa i Som Cultura Patrimonial—, amb l’objectiu d’oferir una programació variada, adreçada a diversos públics i agrupada per temàtiques.

Entre les propostes més destacades hi ha una ruta en burricleta que permet conèixer en família el patrimoni del Baix Empordà, una travessa nocturna pels Pirineus, per intentar comprendre el drama dels refugiats, una marató de tallers dels museus gironins o visites als principals conjunts monumentals gironins.

La programació del festival es pot consultar a: http://somcultura.com/

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona