Notícia del Butlletí Abril 2019

Promoció als mercats de l’Est

S’intensifica l’activitat promocional al mercat rus, amb dues presentacions a agents de viatges de Tez Tour i Coral Travel i amb la participació en un workshop de prèmium a Sant Petersburg.

El 9 d’abril, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar per primera vegada en el workshop Premium World Dolce Vita, celebrat a la ciutat de Sant Petersburg, en el qual va presentar l’oferta turística de productes i serveis d’alta gamma de la Costa Brava i es va reunir amb una trentena d’agents de viatges d’agències especialitzades en el segment de luxe.

L’endemà, el 10 d’abril, l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es va donar a conèixer en el marc de l’acció promocional Business Breakfast de Tez Tour, adreçada a una seixantena de prescriptors i venedors d’aquest operador turístic.

La promoció de l’oferta turística de la demarcació en canals d’intermediació del mercat rus va finalitzar el 26 d’abril amb una presentació de la destinació que va tenir lloc durant el Business Breakfast de Coral Travel, en el qual va participar una cinquantena d’agents de viatges d’aquest operador.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona