Notícia del Butlletí Juny 2016

Promoció als Estats Units

Els germans Roca promocionen la gastronomia catalana i la Ruta del Vi DO Empordà a Nova York

El dilluns 13 de juny, a Nova York, als Estats Units, va tenir lloc la cinquena edició de l’acció de difusió de la gastronomia gironina, «Esmorzar amb estrelles de la Costa Brava i el Pirineu de Girona», impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme, i es va presentar la conferència «Intangible», a càrrec de Joan, Josep i Jordi Roca, adreçada a una vuitantena de periodistes, prescriptors i cuiners internacionals.

En aquesta mateixa jornada, es va dur a terme una presentació dels vins de la Ruta del Vi DO Empordà, al mateix Hotel Intercontinental, i posteriorment una trobada amb un bloguer de turisme i viatges al restaurant Mono. L’endemà, va ser el torn de la primera presentació de l’oferta d’activitats i productes únics i exclusius de la Costa Brava i el Pirineu de Girona adreçat a agents de viatges.

Aquestes accions formaven part del cicle de presentacions que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va dur a terme al mercat americà per promocionar les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

En la gala de la llista dels «50 millors restaurants del món 2016» de Restaurant Magazine celebrada a l’espai Cipriani Wall Street de Nova York es va designar el restaurant El Celler de Can Roca de Girona com a segon millor restaurant de 2016, i el seu cuiner, Joan Roca, va ser escollit millor cuiner del món.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona