Notícia del Butlletí Abril 2010

Promoció al mercat francès

Del 22 al 25 d’abril va tenir lloc a Tolosa, ciutat francesa del sud de França, l’acció promocional adreçada al públic final: «Village Catalan».

El Patronat de Turisme, que representa el conjunt de l’oferta turística de les comarques de Girona i projecta els esdeveniments del Centenari de la Costa Brava, va participar en l’acció promocional «Village Catalan» que l’Agència Catalana de Turisme va organitzar a la ciutat francesa de Tolosa amb ocasió de «l’Any de Catalunya a França» els dies 22, 23, 24 i 25 d’abril amb l’objectiu d’acostar al públic francès els valors paisatgístics, culturals, turístics i festius de Catalunya i les seves principals destinacions turístiques.

Durant cinc dies es va emplaçar a la plaça Saint George i als Jardins des Plantes, llocs cèntrics de la ciutat de Tolosa, uns espais especialment concebuts per a la promoció turística dels territoris i del patrimoni català on també van ser presents, juntament amb el Patronat de Turisme, els municipis de Lloret de Mar i de Castelló d’Empúries-Empuriabrava amb el conjunt de la seva oferta turística.

En aquest marc també van tenir lloc diverses animacions tradicionals catalanes, entre les quals hi havia una exhibició de l’activitat Nordic Walking, a càrrec de Lloret de Mar, o un espectacle musical de caire medieval, a càrrec de Castelló d’Empúries-Empuriabrava.

També, la nit del 22 d’abril, es va celebrar a l’Hostal Occitània de Tolosa, l’acte inaugural del «Village Catalan» davant de mitjans de comunicació, professionals del sector i autoritats; després de la presentació de la destinació Catalunya, es va servir un còctel elaborat amb plats del Menú del Centenari en commemoració del Centenari de la Costa Brava i durant el qual també hi va haver espectacles musicals catalans.

La participació del Patronat de Turisme en aquesta acció volia apropar el conjunt de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a aquest mercat emissor tan important, per la seva proximitat, a les comarques gironines.

Amb anterioritat a l’acció promocional «Village Catalan» de Tolosa, el Patronat de Turisme va participar amb èxit de convocatòria a la mateixa ciutat francesa en una sessió comercial programada entre els patronats que promocionen les deu marques catalanes i agents de viatges, operadors turístics, comitès d’empresa, associacions i altres col·lectius de la regió Midi-Pyrénées. Aquesta sessió de treball i intercanvi va ser organitzada per l’Aeroport de Tolosa i l’Agència Catalana de Turisme amb motiu de la promoció del vol regular entre Barcelona-Tolosa.
 

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona