Promoció al Canadà

Un total de 45 agents de viatge, prescriptors i mitjans de comunicació del Quebec descobreixen la Costa Brava i l’oferta enoturística.


MAIG 2024

El 14 i 15 de maig es va dur a terme una acció promocional cooperada entre l’Agència Catalana de Turisme, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, a través de la Ruta del Vi DO Empordà, per donar a conèixer al mercat canadenc tres destinacions en clau enoturística, aprofitant les bones connexions aèries entre el Quebec i Barcelona.

En les trobades celebrades en dos espais de Montreal es van reunir 30 agents de viatge i una vintena de mitjans de comunicació i creadors de contingut digital del país amb representants de les tres entitats i marques turístiques que van presentar les destinacions als assistents. L’esdeveniment comptava amb la participació de la sommelier del restaurant El Celler de Can Roca, Audrey Doré, que va conduir un tast de vins de la DO Empordà i de les DO de la Costa Daurada, seguit d’una degustació de productes i receptes tradicionals catalanes.

La primera missió promocional duta a terme pel Patronat de Turisme al Canadà es valora positivament perquè va permetre donar a conèixer les destinacions i les marques Costa Brava i Pirineu de Girona i va contribuir a la divulgació i la comercialització de productes i experiències turístiques de les empreses enoturístiques gironines. Alhora, l’acció va tenir repercussió mediàtica local i va propiciar la programació de diversos viatges de familiarització i premsa a la demarcació de Girona a la tardor del 2024 i la primavera del 2025.

...
...
...
...