Notícia del Butlletí Maig 2018

Promoció al Canadà i als Estats Units

L’oferta específica de productes, activitats i serveis d’alta gamma i exclusius de la Costa Brava es promociona al Canadà i als Estats Units.

Cent seixanta professionals d’agències especialitzades en viatges de luxe del Canadà i els Estats Units van assistir al cicle de presentacions i trobades comercials organitzades pel Club Unique Premium per promocionar l’oferta específica de productes, activitats i serveis d’alta gamma i exclusius de la demarcació de Girona.

La promoció es va dur a terme del 8 a l’11 de maig a les ciutats de Toronto, al Canadà, i Nova York, Chicago i Los Angeles, als Estats Units. Els representants de les agències van mostrar interès per conèixer els principals atractius de la destinació, l’oferta d’allotjament i els circuits culturals temàtics.

En l’acció promocional i comercial també hi van participar diverses empreses membres del Club Unique Premium: Corredor Mató, l’Hotel Camiral de PGA Catalunya Resort, l’Hotel Ciutat de Girona, els Apartaments Plaça del Vi i Madrid & Beyond.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona