Notícia del Butlletí Desembre 2018

Promoció a Suïssa

L’oferta de turisme esportiu de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promociona a Suïssa.

El 4 de desembre, el Museu Olímpic de Lausana va acollir una presentació de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de turisme esportiu que estava dirigida a quinze agents de viatges, nou representants de federacions i clubs esportius i sis periodistes de mitjans de comunicació.

Van participar en l’acte Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Pere Miró, director general del COI. Després de la presentació es va dur a terme entre els professionals suïssos assistents, tècnics del Patronat de Turisme, Lloret Turisme i Evenia Travel Services una sessió de networking a través de la qual es va poder aprofundir en les peticions i demandes dels programadors de viatges i clubs esportius.

Els dies 5 i 6 de desembre, així mateix, es va assistir per primera vegada a la fira International Sports Convention, a Ginebra, per promocionar l’oferta esportiva gironina entre les associacions, les federacions i els clubs esportius europeus. En concret, s’hi va presentar l’oferta de camps de futbol d’entrenament de la demarcació de Girona, juntament amb Catalunya, Lloret Turisme i Evenia Hotels, que van poder aprofitar l’avinentesa per fer networking amb federacions i clubs esportius de la regió.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona