Promoció a Madrid

L’oferta turística i les novetats del Pirineu de Girona, juntament amb Girona Excel·lent, es divulguen entre la premsa turística de Madrid.


MARç 2022

El 30 de març, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, juntament amb Girona Excel·lent, va organitzar una acció promocional al Kitchen Club de Madrid per promocionar els productes i els serveis turístics del Pirineu de Girona entre 25 periodistes de mitjans de comunicació de la Comunitat de Madrid. 

Durant la presentació, els assistents van poder conèixer l’oferta enogastronòmica, cultural i de natura del Pirineu de Girona, així com les novetats per a la temporada de primavera i estiu del 2022.

Els atractius i els valors de la destinació es van presentar a través d’un recorregut plantejat en quatre etapes: des de la cota zero del cap de Creus («El mar dels Pirineus»), fins a la Cerdanya («Els cims més mediterranis») amb el cim Puigpedrós, travessant la Garrotxa («Paisatge volcànic») i les valls del Ripollès («Valls plenes de tradició»). La presentació es va acompanyar d’un dinar enogastronòmic especial, a càrrec del xef i divulgador Pep Nogué, elaborat amb productes amb el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent, que maridava cadascuna de les quatre etapes del recorregut descriptiu amb plats de mar i muntanya i vins de la Ruta del Vi DO Empordà.

...
...
...