Notícia del Butlletí Febrer 2018

Promoció a Israel

Operadors turístics i mitjans de comunicació israelians s’interessen per l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Els dies 5, 6 i 7 de febrer l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es va promocionar a Tel-Aviv (Israel) entre divuit periodistes especialitzats en viatges i entre el públic visitant de la fira de turisme més important del país, la IMTM.

A més a més, des de l’estand promocional de Catalunya, amb la marca Pirineus, es va divulgar l’oferta turística, cultural i d’activitats en la natura entre els visitants professionals i el públic final. Els assistents a la fira es van informar sobre rutes en parcs i espais naturals protegits i sobre el patrimoni jueu de localitats com Girona, Besalú i Castelló d’Empúries, entre altres.

Segons dades de l’Agència Catalana de Turisme, Catalunya és la primera destinació de l’Estat espanyol pel que fa a l’arribada de turistes d’Israel, amb un total de 184.200 visitants l’any 2016. El turista israelià gasta una mitjana de 314 euros diaris (gairebé el doble de la mitjana dels turistes internacionals) i de 1.252,30 euros per estada al nostre país.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona