Promoció a França

Agents de viatges generalistes, representants d’empreses organitzadores d’esdeveniments corporatius i esportius i prescriptors de mitjans de comunicació francesos s’interessen per l’oferta turística de la destinació per a la temporada 2023.


NOVEMBRE 2022

El 15 i el 17 de novembre les ciutats franceses de París i Lió van acollir dues accions promocionals i comercials en les quals van participar una setantena de professionals del sector turístic i mitjans de comunicació francesos i 25 representants d’empreses i entitats turístiques de la demarcació de Girona.

Concretament, el 15 de novembre, a París, va tenir lloc la doble acció promocional genèrica «Vivez en double à la Costa Brava et des Pyrénées de Gérone». En sessió matinal, l’acte es va dirigir a 16 periodistes i creadors de contingut digital francesos espe¬cialitzats en turisme i viatges i, posteriorment, en sessió de tarda, es va celebrar un workshop entre una vintena d’agents de viatge francesos i 14 professionals d’entitats i empreses turístiques gironines.

Posteriorment, el 17 de novembre es va desplegar a Lió l’«Afterwork MICE & Sports à la Costa Brava et des Pyrénées de Gérone», en el qual van participar 30 agències organitzadores d’esdeveniments corporatius i esportius i 21 representants d’empreses i entitats turístiques gironines.

Ambdues actuacions, organitzades pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, tenen per finalitat reforçar la promoció de l’oferta turística genèrica i també específica dins del mercat francès, que és el primer mercat emissor turístic internacional a la demarcació de Girona.

...
...
...
...
...