Notícia del Butlletí Abril 2018

Promoció a Catalunya

Les novetats de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per al mercat català es presenten a la fira de turisme més important de Catalunya.

Del 20 al 22 d’abril es van presentar en el marc de la 26a edició de B-Travel, la fira de turisme més important de Catalunya, les novetats de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona destinades al públic del mercat català. Des d’un espai promocional integrat dins l’estand de Catalunya, i coincidint amb l’Any del Turisme Cultural, es van difondre productes com ara les propostes de turisme cultural, la Ruta del Vi DO Empordà i la gastronomia del territori, les múltiples activitats de natura i turisme actiu i l’oferta de salut i benestar, entre altres.

El dia 19 d’abril, també en el marc de la fira B-Travel, el Patronat de Turisme, juntament amb la Diputació de Girona i amb Girona Excel·lent, va participar en la jornada enogastronòmica B-Delicious amb un estand de 16 m2 en el qual es van oferir productes del territori acompanyats de tasts de vins de la Ruta del Vi DO Empordà.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona