Notícia del Butlletí Maig 2016

Promoció a Alemanya

Un centenar d’agències de viatges i operadors turístics alemanys coneixen la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Els dies 10, 11 i 12 de maig, es va portar a terme a les ciutats de Bremen, Colònia i Stuttgart, respectivament, un cicle de trobades comercials i presentacions promocionals de l’oferta turística de les destinacions turístiques gironines adreçada a cent agents de viatges i operadors turístics d’Alemanya i vint mitjans de comunicació del país.

El 10 de maig, es va celebrar la primera presentació i workshop de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Bremen, en què dotze entitats i empreses gironines dels sectors de l’allotjament, del golf, d’activitats de turisme actiu, de turisme de reunions i diversos municipis turístics van mantenir entrevistes amb vint-i-cinc agents i operadors turístics alemanys per donar a conèixer els productes específics de la destinació per a la temporada 2016.

Posteriorment, el dimecres 11 de maig es va realitzar el segon workshop a Colònia, amb la participació de 48 agents de viatge i operadors turístics, i 12 mitjans de comunicació alemanys. El cicle de presentacions va finalitzar el 12 de maig a la ciutat de Stuttgart, amb l’assistència de 27 representants d’agències de viatge majoristes i minoristes.

Durant les tres jornades la gastronomia gironina va tenir un paper destacat.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona