Projecte Inside CB&GP quiz

La nova experiència turística disruptiva itinerarà per Catalunya, Espanya i Europa.


GENER 2023

Inside Costa Brava i Pirineu de Girona quiz és una producció interactiva que vol ser un reclam per a un públic curiós, ja siguin agents de viatges, operadors turístics, prescriptors o bé públic final. És una manera sorprenent i alhora innovadora de comunicar els valors de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona i la seva dualitat, complicitat i complementarietat, a través de la ludificació. També es vol promocionar la varietat de possibilitats i formes de fer turisme que ofereixen les destinacions gironines.

El projecte es presenta en un cub de 33 m3 i permet oferir una sessió de deu minuts o bé una de trenta minuts (versió completa). Parteix de la idea de simular un concurs en el qual el públic ha de respondre un seguit de preguntes utilitzant els diferents sentits. L’usuari ha d’utilitzar la vista, l’oïda i l’olfacte per respondre les diferents qüestions vinculades amb la destinació i la seva oferta turística. Les preguntes estan relacionades amb vídeos (imatge i veu) que desenvolupen les respostes. Els continguts presenten la destinació des de diferents àmbits i se centren en els tres productes turístics estratègics de la destinació: cultura, natura i enogastronomia. 

Inside Costa Brava i Pirineu de Girona quiz és una activitat gratuïta, itinerant i que es troba disponible en quatre idiomes per tal de fer-la fàcilment exportable. S’adreça a grups reduïts de sis persones com a màxim per tal d’afavorir la participació. Aquesta iniciativa permet al Patronat de Turisme Costa Brava Girona introduir nous formats promocionals per dirigir-se als diferents públics i, alhora, captar i ampliar nous contactes per a posteriors accions de màrqueting electrònic.

Inside Costa Brava i Pirineu de Girona quiz va començar a itinerar després de participar a la fira Vakantiebeurs d’Utrecht, als Països Baixos, de l’11 al 15 de gener. Properament, la iniciativa es desplegarà en el marc de la fira Expovacaciones de Bilbao i posteriorment recorrerà altres ciutats.

Teaser promocional.

...
...
...
...
...