Notícia del Butlletí Octubre 2013

Programa Turisme 360°

Comença el curs de formació professional 2013-2014 amb tallers en línia

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona reprèn el programa de formació Turisme 360º amb diferents sessions que tindran lloc entre els mesos de novembre de 2013 i juny de 2014. El mes novembre es programen dos tallers:

· Dimecres, 6 de novembre: «Redacció 2.0: Com millorar el nostre posicionament online amb el rendiment dels nostres textos, fotos i vídeos a Internet», a càrrec de Víctor Puig, soci director de Zinkdo.

· Dimecres, 20 de novembre: «Com optimitzar la nostra presència online amb la creació de campanyes amb Google AdWords i Google Analytics», a càrrec d’Elena Millán, analista web per a Market Motive i les eines Google Analytics, Google AdWords i Webtrends.

Inscripció als tallers a www.costabrava.org/jornades. Les places són limitades (40 persones per taller) i la inscripció a cada taller té un cost de 55 euros (38 euros per taller per als membres de clubs de producte del Patronat de Turisme).

Els continguts de les ponències i aportacions dels experts que participen en els tallers es divulguen a través dels canals socials (Facebook i Twitter) del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona