Programa «Turisme 360º»

239 professionals del sector turístic participen en quatre sessions de formació centrades en temes d’actualitat.


NOVEMBRE 2020

Al mes de novembre, i per dotzè any consecutiu, va començar el programa formatiu «Turisme 360», creat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i dirigit a professionals, que ofereix cursos, tallers i conferències temàtiques d’actualitat i rellevants per al sector tant a distància com presencialment.

Els dies 3 i 10 de novembre es van celebrar, complint totes les mesures i els protocols establerts per a la prevenció de la COVID-19, les dues sessions del curs presencial «Llenguatge tècnic per al tast de vins en anglès», en el qual es van inscriure nou professionals. El va seguir, el 19 de novembre, la sessió «Internet update», amb 130 inscrits de diferents subsectors. 

Posteriorment es van oferir dos cursos gratuïts: el 25 de novembre, «Com vendre oferta cultural i connectar amb les noves generacions i públics?», amb 70 inscrits, i el dia 26, «TDS-MICE: una nova font d’informació per al turisme de negocis a Catalunya», amb 30 participants. 

Totes les sessions formatives es troben publicades i disponibles al canal de YouTube, dins l’espai Formació Turisme 360º Online.


...
...
...