Programa Privilegespain

Empreses de serveis i recursos turístics de la Costa Brava s’interessen pel programa Privilegespain impulsat per Turespaña.


MARç 2014

La presentació del programa Privilegespain que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar el 7 de maig per a 35 empreses turístiques de la Costa Brava –hotels, equipaments culturals, jardins, empreses d’activitats, agències receptives, empreses de guiatge turístic– tenia la voluntat d’informar les empreses sobre els continguts del programa, l’orientació que tindrà en relació amb la Costa Brava i els requisits d’entrada i procediment d’adhesió.

Privilegespain és un projecte per crear productes d’alt valor afegit que posicionin Espanya com a destinació turística que ofereix experiències úniques i exclusives. La Costa Brava ha estat identificada com un dels destins turístics del territori de l’Estat espanyol que pot oferir aquest tipus d'experiències. La voluntat d’aquest programa és captar visitants d’un alt nivell de despesa que busquen experiències allunyades dels circuits tradicionals.

L’acte va comptar amb la participació de Dolors Batallé, directora del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ignasi de Delàs, director de l’Agència Catalana de Turisme, Álvaro Blanco Volmer, subdirector general de Planificació i Coordinació d’OET Turespaña, i Jorge Rivas, consultor de DIT.