Programa de formació «Turisme 360°»

138 professionals del sector turístic participen en sis sessions de formació centrades en temes d’actualitat.


MAIG 2021

En el marc del curs formatiu per a professionals del sector turístic gironí organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, aquest mes es van oferir sis sessions formatives a distància i presencials.

El 7 i el 14 de maig van tenir lloc dues sessions virtuals del curs «Growth Hacking per a Instagram», en les quals van participar 11 professionals, seguides per la sessió de «Growth Hacking per a Linkedin», amb l’assistència de 12 participants. El 10 i el 25 de maig van tenir lloc dues sessions de «Fotografia i vídeo mòbil», amb 16 participants. Seguidament, l’11 i el 18 de maig, es va celebrar la sessió «Creació de contingut a través de fotografia i vídeo mòbil», amb 30 inscrits. El 17 de maig, va tenir lloc la sessió virtual «Tècniques creatives digitals per promocionar el turisme cultural», amb la participació de 29 professionals. Finalment, el 28 de maig la sessió virtual «Llistes i campanyes a través de WhatsApp», amb 40 participants. 

Properament, el mes de juny, es programaran sessions formatives centrades en les xarxes socials d’Instagram i Facebook i en com fidelitzar i gestionar els nostres clients

Consulteu el programa de tallers «Turisme 360°».

...
...