Programa de formació «Turisme 360°»

175 professionals del sector turístic participen en quatre sessions de formació a distància durant el mes de febrer i es programen formacions per al març.


FEBRER 2021

Els dies 9, 11 i 16 de febrer van tenir lloc tres sessions gratuïtes online del curs «Portes tancades, restaurants oberts: màrqueting exprés per a restauradors», que va comptar amb la participació de 144 professionals del sector turístic de la restauració. Al cap d’una setmana, el 22 de febrer, es va oferir la formació gratuïta online «SEO internacional i SEO local per a empreses culturals», amb 31 participants.    

Pel que fa a la programació formativa de març, la sessió presencial del curs «Tècniques de guiatge i interpretació per a la millora de la qualitat en enoturisme» se celebrarà el dia 3 de març, seguint totes les mesures i els protocols establerts per a la prevenció de la COVID-19 i sempre que la situació ho permeti. També s’oferirà una sessió el 26 de març del curs «Tècniques de venda i publicitat d’oferta cultural a través d’Instagram i Facebook». Les inscripcions als cursos estan obertes.

Totes les sessions formatives es publiquen i estan disponibles al canal de YouTube, a l’espai Formació Turisme 360° Online.

Consulta el programa de tallers «Turisme 360°»

...
...
...