Notícia del Butlletí Novembre 2017

Presentacions i workshops

236 professionals del sector de la programació de viatges dels països de l’Est s’interessen per la destinació Costa Brava.

El 12 de novembre es va celebrar a Lloret de Mar el Workshop Costa Brava, dirigit a 50 agents de viatges, directors i propietaris de les principals agències d’Ucraïna prescriptores de l’operador Join UP!. En aquesta trobada, el Patronat de Turisme hi va participar junt amb 21 empreses d’allotjament i activitats de la demarcació per tal de promocionar les destinacions vacacionals gironines.

El 17 de novembre, i en el marc de l’acció Spanish Event TUI organitzada per l’operador TUI Poland a la ciutat polonesa de Varsòvia amb l’objectiu de presentar el catàleg d’estiu del 2018, el Patronat de Turisme va fer difusió de les principals poblacions turístiques de la Costa Brava entre més de 180 agents de viatges. Els assistents van mostrar interès per destinacions familiars com ara Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar.

Per acabar, els dies 27 i 28 de novembre es van celebrar, amb motiu de la IBTM, un workshop a Barcelona i un dinar de networking a l’Hotel Mas Falgarona per a 28 agents de viatges russos especialitzats en turisme de viatges d’alta gamma. Onze membres del Club Unique Premium del Patronat de Turisme van participar en l’acció.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona