Notícia del Butlletí Desembre 2014

Presentacions al sector

El PAO 2015 i la preparació del congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015 reuneixen 170 professionals del turisme gironí.

presentacio sector

Al desembre el Patronat de Turisme va convocar en dues ocasions al sector turístic gironí per informar-los sobre els continguts del Pla d’Accions i Objectius 2015 de l’entitat i sobre els treballs de planificació i organització de l’acció de promoció i comunicació TBEX Costa Brava Catalunya 2015.

El 5 de desembre a Girona, més de cent professionals del sector de la demarcació van assistir a la presentació del Pla d’Accions i Objectius (PAO) 2015 del Patronat de Turisme. El PAO 2015 es va elaborar de manera consensuada amb el sector turístic gironí i tindrà un pressupost de 6 milions d’euros.

També, el 16 de desembre a Lloret de Mar, setanta empresaris de l’àmbit de l’hostaleria, la restauració i d’empreses de serveis de la localitat van assistir a la sessió informativa sobre els treballs de planificació, organització i desenvolupament del congrés mundial de bloguers TBEX Costa Brava Catalunya 2015, que del 30 d’abril al 2 de maig se celebrarà a la localitat i al conjunt de les destinacions catalanes.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona