Presència al Festival Jazzaldia de Sant Sebastià

Del 21 al 25 de juliol la Costa Brava i el Pirineu de Girona van promocionar-se en el marc del Festival de Jazz de Sant Sebastià.


MARç 2014

Per segon any consecutiu les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona es van donar a conèixer i promocionar en el marc de Jazzaldia de Sant Sebastià entre el públic basc i els visitants del sisè festival de jazz més important d’Europa.

Va aprofitar-se la gran afluència de públic que assisteix al festival per dur a terme una acció de promoció turística del conjunt de la destinació Catalunya en què també van prendre part el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, promocionant l’oferta de productes i serveis turístics de les comarques gironines, la Diputació de Barcelona i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Tradicionalment, el públic basc és considerat bon coneixedor de les comarques gironines i mostra especial interès per fer activitats a l’aire lliure i en contacte directe amb la natura, com el senderisme, el cicloturisme o les visites culturals. Així mateix, el mercat basc visita la demarcació de Girona durant tot l’any i valora positivament la rica i variada gastronomia de la demarcació.