Notícia del Butlletí Novembre 2015

Premis G! de turisme

Entra en funcionament el portal que recull i resumeix deu anys de guardons i reconeixements a la indústria turística gironina

Els Premis G! de les comarques gironines són uns guardons de turisme que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona impulsa, organitza i celebra des de fa deu anys de manera consecutiva i que en cada edició van adquirint notorietat i estima en el sector.

Són uns premis de caràcter anual que van néixer l’any 2005 i que han evolucionat tant en contingut com en format i imatge gràfica. Actualment inclouen tres categories i dos premis especials.

Coincidint amb la celebració de la desena edició dels Premis G!, el Patronat de Turisme ha posat en funcionament el portal que recull i resumeix deu anys de guardons i reconeixements a persones, empreses i entitats rellevants del sector turístic gironí, i també mitjans de comunicació i investigadors.

Els Premis G! són un esdeveniment festiu que cada desembre reuneix, en un emplaçament diferent, més de tres-centes persones entre autoritats, representants del sector turístic i mitjans de comunicació, i en el qual l’equip del Patronat de Turisme Costa Brava Girona s’implica i s’aboca per convertir la trobada en una celebració per al sector turístic gironí.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona